featured, Untuk lelaki

Titan Gel untuk pembesaran zakar

Pakar dalam Urologi dan Seksologi telah mencipta satu formula baharu yang unik bagi meningkatkan saiz zakar. Produk inovatif tersebut mengandungi hanya bahan-bahan semula jadi, itulah sebabnya mengapa Titan Gel amat berkesan, tiada kesan sampingan dan tidak menimbulkan risiko kesihatan. Ia adalah disyorkan untuk semua lelaki yang ingin membesarkan zakar dari segi panjang dan ukur lilit.

Titan Gel telah diuji secara klinikal pada sukarelawan dan telah terbukti 100% berkesan untuk pembesaran zakar. Tindakan gel adalah disebabkan oleh bahan-bahan aktif, yang dipilih khas oleh pakar-pakar bagi memenuhi keperluan lelaki. Kajian ini telah menunjukkan peningkatan purata panjang zakar sehingga 5-6 cm. Pencipta produk inovatif ini mendakwa bahawa kesan itu akan kekal selama-lamanya.

Sifat-sifat Titan Gel Malaysia

  1. Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit
  2. Peningkatan dalam penghasilan testosteron
  3. Hubungan seksual yang tahan lama
  4. Kualiti orgasme yang lebih baik
  5. Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar
  6. Menormalkan fungsi seksual

Terima kasih kepada ciptaan formula Titan Gel, kaum lelaki tidak perlu lagi merisikokan kesihatan mereka dengan menjalani pembedahan yang mahal dan berbahaya. Peningkatan dalam saiz organ lelaki akan berlaku secara beransur-ansur, tetapi ia adalah dijamin. Selepas seminggu penggunaan, panjang zakar akan meningkat sebanyak 2 cm secara purata.

Bagaimana untuk menggunakan Titan Gel

Sebaik-baiknya sapukan gel tersebut setiap hari, setengah jam sebelum melakukan persetubuhan. Sebelum menggunakan gel, pastikan zakar dibersihkan terlebih dahulu. Sapukan sejumlah kecil gel pada zakar dan agihkan sama rata di sepanjangnya, menggunakan pergerakan urutan ke depan dan ke belakang. Pembesaran zakar akan berlaku serta-merta. Ia akan menjadi 5 cm lebih besar dalam tempoh sebulan.

Catatan

Walaupun gel tersebut hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi, yang tidak berbahaya kepada kesihatan, penyalahgunaannya adalah tidak digalakkan. Selepas sebulan penggunaan, berehat seketika.

Komposisi produk

Titan Gel mengandungi komposisi tumbuh-tumbuhan seperti berikut: Horny goat weed, thistle, liken dan Peruvian maca. Setiap satu daripada bahan tersebut akan merangsang pengeluaran testosteron, meningkatkan kualiti ereksi dan sensitiviti kelenjar zakar, dan menggalakkan pembesaran zakar. Nisbah komponen tersebut adalah dikira bagi mewujudkan kesan sinergi.

Bahan paling aktif yang terkandung di dalam Titan Gel adalah Peruvian maca. Sifat penyembuhannya telah diketahui selama lebih daripada 2500 tahun yang lalu. Tumbuhan ini menggabungkan kompleks yang kaya dengan vitamin dan mineral, bagi meningkatkan potensi lelaki dan menggalakkan ereksi yang lebih kuat. Pada masa dahulu, Peruvian maca telah dianggap sebagai sumber utama untuk kekuatan dan tenaga maskulin. Digabungkan dengan komponen lain, ia menyediakan peningkatan yang ketara dalam potensi lelaki dan meningkatkan kesihatan serta kesejahteraan secara keseluruhan.

Titan Gel tidak mengandungi sebarang hormon, GMO atau bahan kimia lain yang boleh menjejaskan kesihatan lelaki. Oleh itu, gel ini adalah sesuai untuk semua orang. Produk ini tidak menyebabkan apa-apa reaksi alahan atau kegatalan dermatologi. Sebaliknya, ia boleh melindungi daripada penembusan bakteria dan mengurangkan keradangan. Walau bagaimanapun, sifat ini tidak menghapuskan keperluan untuk menggunakan kondom.

50%

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =