featured, Untuk wanita

MaxiLash — gel-krim untuk pertumbuhan bulu mata

MaxiLash ialah ciptaan unik terbaru dalam industri kecantikan. Gel krim ini memanjangkan bulu mata anda menjadi ekstrem. Ia bertindak sebagai kedua-dua produk penjagaan dan penyembuhan. Ia meresapkan folikel-folikel halus bulu mata dengan nutrien dan menggalakkan pertumbuhannya secara intensif. Dalam beberapa minggu, mata kelihatan lebih menarik dan cantik tanpa produk kosmetik. MaxiLash ialah produk yang terbukti secara klinikal, telah diuji dan selamat.

Apakah manfaat gel-krim MaxiLash untuk pertumbuhan bulu mata?

MaxiLash unik kerana: bahan gel merapikan bulu mata, manakala bahan krim merawat bahagian mata yang halus. Sebagaimana yang anda jangkakan, hasilnya melampaui jangkaan. Sebagai contoh, keadaan genetik anda mungkin tidak memberikan anda bulu mata yang cantik secara semula jadi. Lantas, anda terpaksa menggunakan produk solekan yang merosakkan bulu mata anda. Ia kelihatan lebih nipis, mula putus dan gugur, menjadi tidak berwarna dan sebagainya. Untuk mengekalkan keadaan bulu mata yang baik, anda boleh menggunakan gel pertumbuhan bulu mata tradisional dan terus memakai maskara.

Bagi mereka-mereka yang ingin mengekalkan keadaan bulu mata mereka dan menyerlahkannya, cubalah produk pertumbuhan bulu mata MaxiLash. Ia berfungsi seperti berikut:

 • Sesetengah bahan semulajadi merangsang pertumbuhan rambut bagi folikel yang tidak aktif.
 • Bulu mata dan akarnya diperkaya dengan nutrien dari MaxiLash dan struktur bulu mata diperbaiki.
 • Beberapa bahan-bahan tambahan dalam gel krim ini menyihatkan kulit di sekitar bahagian mata. Ia kelihatan lebih muda, lebih cerah dan menambah sentuhan pesona kepada mata anda.
 • Bulu mata yang lebih lebat dengan warna yang menawan, seperti selepas menggunakan maskara mahal.
 • Bulu mata yang panjang dan halus.
 • Kulit halus di bahagian bawah mata dan mata yang kelihatan bertenaga.

MaxiLash untuk pertumbuhan bulu mata – Kandungannya

Hanya 7 bahan menjadikan gel krim ini berkesan dan selamat. Ia bertindak secara sinergi untuk mengelakkan bulu mata daripada menjadi lebih nipis, menjadikannya lembut dan panjang dengan serta-merta dan selepas tempoh tertentu. Setiap bahan berfungsi untuk bahagian yang berasingan. Sebagai contoh:

 • Merangsang folikel bulu mata yang tidak aktif dan menggalakkan pertumbuhan bulu mata baru yang sihat dan cantik. Menghentikan keguguran bulu mata.
 • Krim untuk pertumbuhan bulu mata ini mengandungi glukoprotein sebagai salah satu bahan utama. Kaya dengan nutrien sihat yang membantu meningkatkan pertumbuhan dan pembaharuan bulu mata.
 • Penting untuk struktur bulu mata: memperbaiki dan meratakannya.
 • Vitamin A dan E. Hampir semua produk kosmetik mengandungi vitamin ini, yang memberi kesan baik untuk pertumbuhan rambut dan bulu mata dan menebalkan folikel rambut.
 • Vitamin B6 dalam MaxiLash menjadikan struktur rambut fleksibel dan mengelakkannya daripada mudah putus.
 • Minyak asli dan D-Pantenol. Memperbaharui sel kulit dan memperbaiki kulit sensitif di bahagian mata. Mengelakkan bulu mata daripada mudah putus.
 • Gel-krim MaxiLash mengandungi campuran ekstrak tumbuhan semula jadi. Hasilnya, bulu mata anda menjadi selembut sutera dan berkilat dengan warna yang menawan.

Cara menggunakan MaxiLash untuk mendapatkan bulu mata yang cantik

Bulu mata yang cantik, tebal, halus, berkilat dan panjang menentukan daya tarikan mata dan keyakinan anda. Sesetengah wanita boleh menggunakan gel krim pertumbuhan bulu mata ini untuk meningkatkan keyakinan mereka. Ia mudah digunakan di rumah. Tiada siapa yang akan tahu bahawa bulu mata anda bukan begitu secara semula jadi.

Sapukan MaxiLash pada bahagian bawah dan atas kelopak mata, sepanjang garis bulu mata seolah-olah anda menggunakan maskara. Biarkan ia menyerap sepenuhnya semasa anda tidur. Anda boleh memilih sama ada anda juga mahu mengekalkan rutin ini pada waktu pagi, ia terpulang kepada anda. Lebih baik sekiranya anda melakukan rutin ini pada hujung minggu apabila anda tidak perlu pergi ke mana-mana untuk mengelakkan solekan anda rosak. Arahan penggunaan yang terperinci dilampirkan. Baca dengan teliti untuk mendapatkan hasil 100%.

Hasil

Pengeluar produk menjanjikan keputusan pantas dengan penggunaan gel krim MaxiLash selama 2 minggu. Dalam tempoh ini, anda mungkin menyedari bahawa bulu mata tidak gugur dan putus. Dengan penggunaan kerap selama 6 minggu, ia membantu melebatkan bulu mata dan warnanya. Bulu mata yang tebal, bergulung dan panjang pasti akan menggembirakan dan menyeronokkan anda. Kelopak mata yang sihat akan menyerlahkan lagi kesannya. Apakah hasil yang boleh dijangka selepas penggunaan gel krim MaxiLash?

 • Bulu mata yang lebat dengan warna yang menawan seperti selepas menggunakan maskara yang mahal.
 • Bulu mata yang panjang dan halus.
 • Kulit halus di bahagian bawah mata dan mata yang kelihatan bertenaga.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =