featured, Untuk lelaki, Untuk wanita

Intoxic – Remedi Anti-parasit yang Berkesan

Intoxic adalah ubat anti-cacing dan anti-parasit yang membolehkan untuk menyingkirkan semua parasit yang diketahui. Ia terdiri daripada 100% bahan semula jadi dan selamat untuk kesihatan manusia. Produk ini telah diuji secara klinikal dan disyorkan untuk digunakan oleh doktor di seluruh dunia. Ia boleh diambil sebagai rawatan anti-parasit atau sebagai langkah pencegahan. Kanak-kanak 3 tahun dan orang dewasa juga boleh mengambil ubat ini. Ia mempunyai rasa yang menyenangkan.

Manfaat Intoxic

 1. Tidak toksik
 2. Bertindak perlahan-lahan tetapi berkesan
 3. Tidak mengandungi bahan kimia atau komponen yang diubah suai secara genetik
 4. Menyingkirkan semua jenis parasit dan telurnya
 5. Merawat cirit-birit atau sembelit, menormalkan najis
 6. Meningkatkan kesihatan dan produktiviti secara keseluruhan

Ubat ini begitu berkesan sehinggakan satu kali rawatan akan dapat menyingkirkan mana-mana parasit daripada badan. Tidak seperti ubat-ubatan lain, ia benar-benar tidak berbahaya kepada kesihatan. Ia meningkatkan fungsi saluran pencernaan, merawat masalah najis yang disebabkan oleh cacing, menyembuhkan masalah ulser dan gastritis. Sepanjang rawatan, Intoxic meningkatkan imuniti dan tenaga, mengurangkan rasa sakit di bahagian epigastrik dan meningkatkan kualiti kulit, kuku dan rambut dengan ketaranya.

Mengapa cacing dan parasit lain berbahaya

Menurut WHO, berjuta-juta orang telah meninggal dunia akibat daripada serangan kedua-duanya. Ramai orang yang mengalami pelbagai penyakit tidak menyedari bahawa mereka dijangkiti parasit, kerana serangan sering kali bersifat asimptomatik. Parasit boleh memasuki badan melalui pelbagai cara yang mudah, daripada tangan atau sayur-sayuran yang tidak dibasuh bersih hinggalah kepada haiwan peliharaan. Semasa berada di dalam badan, cacing boleh berkembang lebih besar daripada 50 cm panjang dan bertelur lebih daripada 260 biji pada satu-satu masa, lalu menjejaskan mana-mana organ di dalam badan.

Lazimnya ia adalah tidak mustahil untuk mendiagnosis jangkitan pada peringkat kemudian, apabila gejala berikut berlaku:

 • Reaksi alahan yang kerap
 • Perubahan pada najis
 • Dubur berasa gatal
 • Perubahan pada kulit, kemunculan lingkaran hitam di bawah mata
 • Sentiasa rasa loya dan muntah
 • Kurang tenaga, sering mengantuk
 • Sakit di kawasan epigastrik, jantung, sakit kepala
 • Sakit sendi dan otot
 • Kerap berasa gemuruh yang tidak berasas dan gangguan tidur

Kadang-kadang, orang ramai diberi diagnosis dan mula mengambil ubat-ubatan, namun rawatan itu tetap tidak menghasilkan sebarang keputusan. Ia boleh disebabkan oleh tindakan parasit dan kehadirannya pada organ badan yang tertentu. Parasit boleh hidup di dalam otak, jantung, otot, saluran gastrousus, dan pemulihan tidak akan berlaku sehingga pembersihan parasit dilakukan. Sebagai contoh, cacing di kawasan usus akan menjejaskan membran mukus, menyebabkan perubahan pada najis dan hakisan. Oleh sebab itu, tidak kira betapa bersungguhnya anda untuk cuba merawat penyakit usus, hasil yang positif tidak akan berlaku. Hakikat bahawa parasit boleh menyebabkan kanser adalah perkara yang paling teruk.

Komposisi Intoxic

Ubat ini berkesan kerana ia hanya terdiri daripada bahan-bahan semula jadi:

 1. Jus Sumac – membersihkan badan sepenuhnya daripada kecacingan, menyingkirkan toksin dan telurnya;
 2. Ferula jungar – memusnahkan semua bakteria, virus, dan kulat patogen yang diketahui;
 3. Hempedu beruang – melarutkan telur cacing dan parasit lain, menyingkirkan toksin daripada badan dan membersihkannya;
 4. Campuran 20 bahan-bahan tambahan – memulihkan fungsi organ-organ dalaman dan memberi perlindungan daripada faktor negatif.

Arahan Penggunaan

Orang dewasa perlu mengambilnya sekali sehari, 30 minit sebelum makan.

Kanak-kanak daripada usia 3 ke 6 tahun perlu mengambil ubat 3 kali sehari, 30 minit sebelum makan.

Kanak-kanak daripada usia 6 hingga 12 tahun perlu mengambil ubat 2 kali sehari, 30 minit sebelum makan.

Tempoh rawatan untuk kanak-kanak adalah 2 minggu; untuk orang dewasa, 1 bulan. Ubat ini boleh diambil sebagai langkah pencegahan setiap enam bulan. Preskripsi doktor tidak diperlukan.

Intoxic telah dihasilkan khusus oleh ahli sains dan pakar-pakar dengan menggunakan kemajuan sains teknologi terkini bagi menyingkirkan 100% parasit dan memulihkan kesihatan, bermula daripada usia muda.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + four =