Only on Hush

Denta Seal: terima kasih kepada ubat gigi ini saya tidak ke doktor gigi lagi

Para wanita, baiklah, apa masalah anda: bagaimana untuk menurunkan berat badan, bagaimana untuk tumbuhkan rambut, bagaimana untuk putihkan kulit. Saya punyai masalah yang lebih teruk.

Adakah anda tahu apa masalah yang sebenar? Berjalan-jalan dengan gigi yang rosak dan tidak berani untuk membuka mulut anda sendiri - itulah masalah saya yang sudah menghancurkan hidup saya untuk bertrahun-tahun sehinggalah saya jumpai suatu penyelesaian.

Selama yang saya boleh ingat, saya sudah merana disebabkan gigi yang raput. Saya menghabiskan tahun-tahun sekolah saya di pejabat doktor gigi. Rakan-rakan sekolah tidak sukai saya, memanggil saya wanita tua ataupun seorang sihir, saya sudah dengari frasa 'gigi rosak' lebih banyak daripada nama saya sendiri. Penampilan saya sangat teruk, bayangkan muka seorang kanak-kanak dengan senyuman raksasa.

Selepas menghabiskan sekolah, saya berimpian untuk menjadi seorang pengurus hotel, dan sebagai permulaan, saya berputus untuk mengambil jawatan receptionist di sebuah hotel yang terkenal. Tetapi, saya gagal kedua-dua temu bual bukan sahaja di hotel yang terkenal itu, tetapi juga di motel biasa sebelah jalan. Sebabnya semua sama - penampilan saya tidak beberapa rapi. Mereka berfikiran yang - saya petik - saya akan membuat kecewakan pelanggan mereka dengan gigi saya!

Selain itu, kehidupan peribadi saya juga sangat teruk. Ramai lelaki menulis kepada saya dalam rangkaian sosial, kami mempunyai perbualan yang menarik. Tetapi sebaik sahaja mereka bertemu secara peribadi, beberapa minit kemudian, mereka berlari ke arah lain daripada saya dengan pelbagai alasan. Atau bahkan tanpa alasan pun.

Untuk pendek kata, gigi saya telah merosakkan seluruh hidup saya. Jadi saya memutuskan untuk membetulkannya di apa-apa kos. Tentu sahaja, terdapat banyak cara - pergi melalui rawatan penuh dan pemutihan, mempunyai mahkota gigi yang sudah cantik, cabutkan semua gigi anda dan pasang implan. Semua ini bagus, tetapi saya tidak akan menyimpan begitu banyak wang walaupun dalam sepuluh tahun.

Nenek saya pernah memberitahu saya tentang satu remedi yang sudah lama wujud. Ada herba istimewa, yang membuat gigi kuat seperti batu, tetapi ada satu masalah - ramuan hitam dan gigi menjadi hitam juga. Sudah pasti bukan untuk saya. Lebih baik rosak daripada hitam.

Sekali lagi saya duduk menunggu masa di doktor pergigian dan sedang membelek majalah, saya menumpai satu iklan ubat gigi Switzerland yang baru Ia dipanggil Denta Seal

Ia mengatakan bahawa bukan sahaja ia membersihkan dan memutihkan gigi anda dengan sempurna, tetapi ia juga menyaluti mereka! Pernahkah anda mendengar perkara sedemikian?

Keunikannya adalaha ia mempunyai nanopartikel cecair enamel dalam pes ini. Mereka menembusi tisu dan mengisi jurang kecil dan retak. Selain itu, ia menjadi suatu pelindung halangan terhadap kerosakan - pereputan tidak dapat menembus ke dalam. Pes ubat gigi ini mengisi enamel gigi dengan mineral, jadi ia menjadi kuat dan tidak runtuh.

Saya memutuskan bahawa saya mesti mendapatkan ubat gigi ini untuk diri saya sendiri tetapi fikir ia akan membelanjakan banyak wang. Saya sangat terkejut apabila saya menjumpai laman web mereka, Denta Seal di mana anda boleh memesan dengan mudah.

Dalam masa sebulan saya menyingkirkan plak sepenuhnya, gigi saya 3 atau 4 warna lebih putih. Tidak ada retak, lubang atau bintik hitam yang kelihatan lagi. Tidak lama kemudian saya mempunyai apa yang mereka panggil 'senyuman Hollywood'.

Sejak saat itu hidup saya berubah sepenuhnya. Saya mendapat pekerjaan di salah sebuah hotel bintang lima terbesar, dan bukan sebagai penyambut tetamu, tetapi sebagai pengurus - semua yang saya impikan! Dan lebih lagi! Saya telah dijemput untuk sesi penggambaran untuk menjadi poster pengiklanan dan menjadi wajah hotel ini! Kemudian seorang lelaki yang baik, lelaki Sepanyol yang merupakan seorang pengusaha terserempak dengan saya. Dia menjumpai saya dan menjemput saya untuk makan malam. Kami telah berpasangan selama sebulan sekarang dan saya fikir ia serius.

Saya sangat bersyukur bahawa di pejabat doktor gigi itu saya membuka majalah itu dengan iklan Denta Seal . Terima kasih kepada uabt gigi ini, saya akhirnya boleh tersenyum di dunia di sekeliling saya, dan ia tersenyum kembali kepada saya.

Kenapa wanita tersenyum

Setelah tersenyum manis selama hampir empat dekad, saya kini mendapati diri ini cuba untuk berhenti. Atau, sekurang-kurangnya, mahu mengurangkan kekerapannya sedikit.

Senyuman bukanlah perkara kecil dan tidak berbahaya seperti yang ia kelihatan: Terlalu ramai di antara kita tersenyum bagi menunjukkan apa yang benar-benar ada di fikiran kita. Sememangnya, kejayaan pergerakan wanita mungkin diukur daripada keikhlasan ataupun kurang keihlasan itu daripada senyuman kita. Walaupun dengan segala usaha kita sebagai wanita Amerika telah dilakukan untuk mendapatkan dan mengekalkan kawalan penuh terhadap tubuh kita, apatah lagi takdir kita, kita masih seolah-olah belum boleh mengawal sepenuhnya beberapa kumpulan otot kecil pada wajah kita.

Kita sering kali tersenyum dan secara sembarangan-apabila kita sedang marah, apabila kita tegang, apabila kita berada dengan anak-anak, apabila kita sedang mengambil gambar, apabila kita ditemubual untuk kerja, apabila kita bertemu calon untuk diambil bekerja-sehinggakan Wanita Tersenyum itu telah menjadi pola asas rakyat Amerika khususnya. Sudah tentunya ini bukanlah satu perkara yang tidak baik. Senyuman meringankan beban, mengurangkan keperitan serta mengagihkan semula ketegangan saraf. Kajian menunjukkan bahawa doktor wanita akan lebih tersenyum daripada doktor lelaki, dan lebih disukai oleh pesakit mereka.

Jelas sekali, naluri kita adalah faktor lain. Senyuman kita mempunyai asal-usul daripada bagaimana monyet berinteraksi antara satu sama lain, misalnya menarik bibir mereka ke atas dan ke bawah untuk menunjukkan ketakutan mereka terhadap serangan, serta keengganan mereka untuk merebut kedudukan dominan. Dan seperti seekor oposum yang terperangkap ketika menyelongkar tong sampah, kita juga akan memperlihatkan senyuman kekok apabila kita melakukan kesilapan besar. Dengan mengisytiharkan bahawa diri kita tidak memberikan sebarang ancaman, senyuman kita menyediakan suatu cara yang sangat pelbagai untuk memberi perlindungan.

Only hottest stories