featured, Untuk wanita

Serum inno Gialuron: ramuan awet muda untuk anda

Kandungan yang menyegarkan

Impian ramai sekian lama untuk kekal muda kini menjadi kenyataan. Terdapat pelbagai ramuan awet muda yang berkesan di pasaran hari ini, dan Serum Innо Gialuron ialah salah seorang daripadanya. Bahan utama produk ini ialah asid hialuronik. Ia digunakan secara meluas dalam bidang kosmetologi untuk manfaatnya dalam memperbaharui kulit. Di kebanyakan salun, ia digunakan untuk mengurangkan penampilan kedutan, pembetulan muka (bibir, tulang pipi, dagu) dan memerangi selulit.

Penggunaan asid hialuronik secara luaran di rumah adalah selamat. Lantas, keselamatan penggunaan Serum inno Gialuron adalah terjamin.

Kenapa kita perlukan asid hialuronik?

Asid hialuronik dihasilkan oleh tubuh manusia dan terdapat dalam tubuh (kornea mata, air liur, tulang, dan sebagainya). Apabila usia meningkat, kita kehilangan keupayaan untuk menghasilkan bahan ini dalam jumlah yang betul, tetapi kita memerlukannya. Serum Innо Gialuron membantu menambahkan asid hialuronik dalam tubuh kita.

Penggunaan

Apakah hasil yang boleh dilihat oleh pelanggan yang menggunakan Serum inno Gialuron dengan kerap? Berdasarkan ciri-ciri serum dan pelbagai ulasan pengguna, kami dapat mengenal pasti kesan-kesan berikut:

 • Kesan anti-kedutan
 • Kesempurnaan wajah
 • Meningkatkan ketegangan kulit
 • Mengecilkan liang roma

Ketahui musuh anda

Terdapat empat sebab yang mengakibatkan penuaan kulit. Berdasarkan faktor-faktor ini, perumus serum ini telah mencipta formula anti-penuaan yang terbaik.

Kenapa muka kita menua?

Apabila kita semakin tua, kulit kita…

 • Kehilangan kelembapan dan kekurangan kelembapan merupakan musuh utama untuk awet muda.
 • Kita mengisi tubuh kita dengan toksin yang menyebabkan kulit kelihatan kusam dan melemahkan sistem imun kulit.
 • Berhenti menghasilkan kolagen. Akibatnya, kulit hilang keanjalan dan kontur muka menjadi kurang menawan.
 • Kulit menjadi terlalu tertekan akibat pendedahan kepada sinar UV. Ia merosakkan lapisan lipid yang memainkan peranan penting sebagai pelindung kulit.

Manfaat utama Serum inno Gialuron

Mari kita bincangkan kelebihannya. Serum inno Gialuron menangani masalah-masalah penuaan yang dinyatakan di atas dengan berkesan. Mari kita lihat manfaat utamanya:

 • Mengisi epidermis dengan bahan aktif. Mengembalikan seri wajah anda.
 • Kulit menghasilkan elastin dan kolagen daripada vitamin dan zat mikro yang diperolehi.
 • Kelahiran semula. Elastin dan kolagen membantu menghaluskan penampilan garis-garis muka dan kedutan. Lapisan perlindungan terbentuk pada permukaan kulit.

Bahan aktif Serum Inno Gialuron

Anda telah melihat bahawa asid hialuronik merupakan bahan paling penting dalam Inno Gialuron. Ia meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit dengan membantu menambah kelembapan yang hilang. Anda juga perlu tahu tentang kandungan lain dalam produk ini. Ia termasuk:

 • Asid folik yang meningkatkan kuasa rejuvenasi serum.
 • Ekstrak Daun Kamelia Sinensis yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinar UV dan memberi kesan anti-penuaan.
 • Ekstrak Fukus yang meningkatkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
 • Ekstrak Laminaria yang melegakan dan melindungi kulit sensitif dengan berkesan.

Cara penggunaan produk

Inno Gialuron mudah untuk digunakan. Hanya 2 langkah diperlukan untuk menjadikan kulit anda awet muda.

 • Langkah 1: Sapu serum pada seluruh muka yang bersih daripada mekap. Sapu dan urut dengan pergerakan lembut.
 • Langkah 2: Gunakan dua kali sehari, setiap pagi dan malam, selama sebulan. Ia akan membantu anda memaksimumkan manfaat serum ini.

Apa kata wanita?

Penyelidikan pengguna membuktikan keselamatan dan keberkesanan Serum inno Gialuron. Di samping itu, reputasi baik produk ini dibina berasaskan berpuluh-puluh kajian penyelidikan, paten saintifik dan eksperimen selama bertahun-tahun.

Manfaat serum ini telah dibuktikan oleh pengguna dari pelbagai peringkat umur. Hasilnya, doktor merumuskan bahawa bahan serum ini adalah sesuai untuk pembaharuan kulit muda dan tua, serta kulit yang sihat dan bermasalah.

Anda boleh mendapatkan Serum Rejuvenasi inno Gialuron pada bila-bila masa untuk kelihatan lebih cantik dan menawan.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − nine =