featured, Untuk wanita

Goji Cream – Produk Unik untuk Peremajaan

Ahli saintis Eropah baru-baru ini mendapati bahawa buah beri Goji mengandungi pelbagai sifat-sifat penyembuhan. Ini berkaitan terus kepada hakikat bahawa ia kaya dengan elemen mikro dan vitamin. Produk semula jadi yang baik ini mampu menormalkan semua fungsi-fungsi utama badan serta memperbaiki penampilan. Malah, buah beri Goji mengandungi penawar keremajaan yang tersembunyi di dalamnya. Berdasarkan kepada kerja-kerja para saintis tersebut dalam pelbagai ujian makmal, penyelidikan serta pengalaman sami Tibet yang berabad-abad lamanya, mereka telah menghasilkan satu produk kecantikan yang menakjubkan yang dipanggil Cream Goji.

Jenis produk apakah ia

Sejak daripada zaman purba lagi, kaum wanita telah cuba untuk mengekalkan kecantikan mereka dan mengelakkan penuaan pra-matang. Tetapi hakikatnya, tidak kira betapa kerasnya usaha mereka, ia adalah mustahil untuk menghentikan proses penuaan, ia hanya boleh diperlahankan. Hendel, sebuah pengeluar kosmetik berkualiti tinggi di Eropah, berusaha untuk mewujudkan satu produk peremajaan. Ahli saintis daripada syarikat itu mula aktif menyelidik mengenai buah beri Goji. Terima kasih kepada usaha mereka, Goji Cream merangkumi semua sifat-sifat unik buah beri Goji.

Disebabkan oleh hakikat bahawa bahan utama krim tersebut adalah kaya dengan pelbagai jenis mineral dan vitamin, maka formulanya mampu untuk mengaktifkan semula sel-sel kulit, lalu mencetuskan proses peremajaan.

Komposisi

Goji Cream dihasilkan berasaskan kepada komponen semula jadi. Buah beri Goji adalah bahan yang paling penting bagi produk inovatif ini. Ia kaya dengan:

  • 8 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan;
  • Vitamin C, E dan B;
  • Mineral: zink, iodin, besi;
  • Polisakarida penting yang tidak terkandung di dalam produk makanan yang lain.

Krim ini juga mengandungi gliserin dan asid hyaluronik. Setiap satu daripada bahan-bahan ini menggalakkan penghidratan dan pelembutan kulit dengan berkesan.

Ciri-ciri krim-bio ini

Menurut ahli kosmetologi terkenal, Goji Cream mampu meremajakan kulit dan memperbaiki penampilannya dalam masa yang singkat. Kesan yang dihasilkan oleh produk ini adalah amat serupa dengan mesoterapi. Di samping itu, krim tersebut mempunyai ciri-ciri unik seperti berikut:

  • Menghentikan kemusnahan sel-sel dan mengaktifkan sel-sel baharu;
  • Penapis UV melindungi kulit daripada cahaya matahari;
  • Melicinkan kedutan;
  • Memperkaya sel-sel epidermis dengan kompleks vitamin dan mineral;
  • Menormalkan dan mengaktifkan pengeluaran kolagen.

Krim yang aktif secara biologi ini menembusi ke dalam lapisan kulit yang lebih dalam, bagi membolehkan komponen semula jadinya untuk bertindak ke atas kawasan yang bermasalah.

Nuansa menggunakan produk ini

Sebelum membeli produk ini, anda perlu menentukan bila dan bagaimana untuk menggunakan Goji Cream. Pakar kecantikan biasanya mengesyorkan untuk menggunakan krim ini sebagai penjagaan kulit pada waktu malam atau sebagai asas untuk solekan. Ia tidak boleh digunakan lebih daripada dua kali sehari. Sebelum menggunakan krim ini, bersihkan kawasan decollete, leher, dan muka sebersihnya menggunakan span solekan daripada kapas.

Keberkesanan produk aktif biologi ini

Terima kasih kepada bahan-bahan semulajadinya yang unik, Goji Cream mampu memperbaiki rupa wajah, leher dan decolletage dalam masa tujuh hari. Dalam hanya beberapa minggu, kedutan yang mendalam akan menjadi tidak kelihatan, dan manifestasi pertama perubahan yang berkaitan dengan usia akan hilang sama sekali. Krim ini berkesan mengembalikan keseimbangan metabolisme oksigen di dalam sel. Ia menormalkan proses penyingkiran serta penyimpanan cecair yang disimpan oleh sel-sel. Goji Cream adalah merupakan produk kecantikan untuk generasi akan datang yang unik. Selepas memesan produk ini, biasanya orang ramai akan terkejut melihat perubahan ketara yang jelas kelihatan dalam masa yang pantas.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =