featured, Untuk wanita

Denta Seal: terima kasih kepada ubat gigi ini saya tidak ke doktor gigi lagi

Para wanita, baiklah, apa masalah anda: bagaimana untuk menurunkan berat badan, bagaimana untuk tumbuhkan rambut, bagaimana untuk putihkan kulit. Saya punyai masalah yang lebih teruk.

Adakah anda tahu apa masalah yang sebenar? Berjalan-jalan dengan gigi yang rosak dan tidak berani untuk membuka mulut anda sendiri – itulah masalah saya yang sudah menghancurkan hidup saya untuk bertrahun-tahun sehinggalah saya jumpai suatu penyelesaian.

Selama yang saya boleh ingat, saya sudah merana disebabkan gigi yang raput. Saya menghabiskan tahun-tahun sekolah saya di pejabat doktor gigi. Rakan-rakan sekolah tidak sukai saya, memanggil saya wanita tua ataupun seorang sihir, saya sudah dengari frasa ‘gigi rosak’ lebih banyak daripada nama saya sendiri. Penampilan saya sangat teruk, bayangkan muka seorang kanak-kanak dengan senyuman raksasa.

Selepas menghabiskan sekolah, saya berimpian untuk menjadi seorang pengurus hotel, dan sebagai permulaan, saya berputus untuk mengambil jawatan receptionist di sebuah hotel yang terkenal. Tetapi, saya gagal kedua-dua temu bual bukan sahaja di hotel yang terkenal itu, tetapi juga di motel biasa sebelah jalan. Sebabnya semua sama – penampilan saya tidak beberapa rapi. Mereka berfikiran yang – saya petik – saya akan membuat kecewakan pelanggan mereka dengan gigi saya!

Selain itu, kehidupan peribadi saya juga sangat teruk. Ramai lelaki menulis kepada saya dalam rangkaian sosial, kami mempunyai perbualan yang menarik. Tetapi sebaik sahaja mereka bertemu secara peribadi, beberapa minit kemudian, mereka berlari ke arah lain daripada saya dengan pelbagai alasan. Atau bahkan tanpa alasan pun.

Untuk pendek kata, gigi saya telah merosakkan seluruh hidup saya. Jadi saya memutuskan untuk membetulkannya di apa-apa kos. Tentu sahaja, terdapat banyak cara – pergi melalui rawatan penuh dan pemutihan, mempunyai mahkota gigi yang sudah cantik, cabutkan semua gigi anda dan pasang implan. Semua ini bagus, tetapi saya tidak akan menyimpan begitu banyak wang walaupun dalam sepuluh tahun.

Nenek saya pernah memberitahu saya tentang satu remedi yang sudah lama wujud. Ada herba istimewa, yang membuat gigi kuat seperti batu, tetapi ada satu masalah – ramuan hitam dan gigi menjadi hitam juga. Sudah pasti bukan untuk saya. Lebih baik rosak daripada hitam.

Sekali lagi saya duduk menunggu masa di doktor pergigian dan sedang membelek majalah, saya menumpai satu iklan ubat gigi Switzerland yang baru Ia dipanggil Denta Seal

Ia mengatakan bahawa bukan sahaja ia membersihkan dan memutihkan gigi anda dengan sempurna, tetapi ia juga menyaluti mereka! Pernahkah anda mendengar perkara sedemikian?

Keunikannya adalaha ia mempunyai nanopartikel cecair enamel dalam pes ini. Mereka menembusi tisu dan mengisi jurang kecil dan retak. Selain itu, ia menjadi suatu pelindung halangan terhadap kerosakan – pereputan tidak dapat menembus ke dalam. Pes ubat gigi ini mengisi enamel gigi dengan mineral, jadi ia menjadi kuat dan tidak runtuh.

Saya memutuskan bahawa saya mesti mendapatkan ubat gigi ini untuk diri saya sendiri tetapi fikir ia akan membelanjakan banyak wang. Saya sangat terkejut apabila saya menjumpai laman web mereka, Denta Seal di mana anda boleh memesan dengan mudah.

Dalam masa sebulan saya menyingkirkan plak sepenuhnya, gigi saya 3 atau 4 warna lebih putih. Tidak ada retak, lubang atau bintik hitam yang kelihatan lagi. Tidak lama kemudian saya mempunyai apa yang mereka panggil ‘senyuman Hollywood’.

Sejak saat itu hidup saya berubah sepenuhnya. Saya mendapat pekerjaan di salah sebuah hotel bintang lima terbesar, dan bukan sebagai penyambut tetamu, tetapi sebagai pengurus – semua yang saya impikan! Dan lebih lagi! Saya telah dijemput untuk sesi penggambaran untuk menjadi poster pengiklanan dan menjadi wajah hotel ini! Kemudian seorang lelaki yang baik, lelaki Sepanyol yang merupakan seorang pengusaha terserempak dengan saya. Dia menjumpai saya dan menjemput saya untuk makan malam. Kami telah berpasangan selama sebulan sekarang dan saya fikir ia serius.

Saya sangat bersyukur bahawa di pejabat doktor gigi itu saya membuka majalah itu dengan iklan Denta Seal . Terima kasih kepada uabt gigi ini, saya akhirnya boleh tersenyum di dunia di sekeliling saya, dan ia tersenyum kembali kepada saya.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 11 =