featured, Untuk wanita

Krim Payudara Bustelle Memberikan Payudara Yang Cantik. Berapa harga krim bustelle, produk membesarkan payudara yang selamat.

Ramai wanita di seluruh dunia menggunakan krim payudara Bustelle, dan mereka semua sangat gembira. Hasil yang boleh dilihat menggembirakan semua orang: kulit menjadi semakin ketat, payudara menjadi lebih montok dan tegang.

Payudara memainkan bahagian penting dalam seksualiti wanita. Tetapi, berdasarkan pelbagai undian, kira-kira enam puluh peratus daripada wanita tidak berpuas hati dengan bahagian badan mereka itu. Bagi wanita, payudara mereka sama ada kelihatan terlalu kecil, atau tiada bentuk, ataupun kendur. Semua masalah ini boleh diselesaikan dengan krim payudara tersebut.

Faktor Hormon

Apakah yang menentukan bentuk payudara dan perubahan yang berlaku padanya dari masa ke semasa? Apakah keadaan yang boleh memberi kesan terhadap payudara? Hormon yang dipanggil estrogen adalah merupakan asas daya tarikan bagi seseorang wanita. Ia bertanggungjawab untuk membentuk badan wanita yang montok, sifat lembut wanita, sensitiviti emosi serta tingkah laku mereka. Jika badan menghasilkan estrogen yang mencukupi, seseorang wanita itu akan mempunyai rambut berkilat yang cantik, kuku yang kuat, kulit licin dan tegang. Ini juga merupakan langkah pencegahan yang baik terhadap penyakit aterosklerosis. Jika estrogen tidak mencukupi, kedutan akan muncul, payudara akan mengendur, serta perubahan lain akan berlaku.

Untuk membantu kaum wanita menjadikan payudara mereka kelihatan lebih cantik, pencipta krim Bustelle telah mencipta suatu ramuan asal. Hasilnya adalah produk yang berkesan dan selamat, yang tidak mempunyai kesan sampingan mahupun kontraindikasi.

Faktor-faktor risiko. Produk membesarkan payudara yang selamat

Walaupun payudara yang anda miliki adalah besar dan cantik pada asalnya, tidak ada jaminan bahawa ia akan kekal dalam keadaan tersebut untuk sepanjang hayat anda. Emosi dan ketegangan psikologi, kehamilan, penyusuan, stres, faktor genetik serta persekitaran yang tercemar boleh menjejaskan badan. Payudara akan berubah, dan perubahan tersebut tidak semestinya ke arah yang lebih baik.

  • Saiz kelenjar susu mungkin berbeza dalam satu kitaran haid.
  • Kehamilan merupakan cabaran yang serius untuk payudara. Bermula daripada hari pertama kehamilan, saiz payudara akan meningkat, dan ia menjadi lebih besar dalam tempoh penyusuan.
  • Namun, apabila seorang wanita itu berhenti menyusu, payudaranya mungkin akan kehilangan bentuk cantiknya yang asal, dan ia tidak akan mencapai semula bentuk serta volum yang dimiliknya sebelum kehamilan.
  • Keinginan untuk menjadi langsing kadang-kala boleh merosakkan kecantikan payudara wanita, kerana payudara terdiri terutamanya daripada tisu adipos. Apabila tubuh kehilangan empat kilogram berat badan, kelenjar susu akan kehilangan 15-20 gram tisu adipos.

Peluang terakhir untuk mendapatkan diskaun 50% – 358 MYR – 179 MYR

Penyelesaian

Terdapat banyak pilihan bagaimana untuk menyelesaikan isu tersebut dan mendapatkan semula kecantikan payudara, atau bagaimana untuk membesarkan payudara yang kecil. Kaedah yang paling radikal adalah menjalani pembedahan plastik dan membina semula payudara menggunakan implan.

Selain itu, melakukan senaman kecergasan juga dicadangkan, termasuk rutin senaman khas. Ia juga disyorkan untuk memakan makanan tertentu, terutamanya kacang soya, yang mengandungi fitoestrogen – analog semulajadi bagi hormon wanita.

Terdapat juga ubat-ubatan oral yang mengandungi estrogen. Tetapi ia menimbulkan risiko yang mungkin akan mengganggu keseimbangan hormon semula jadi di dalam badan wanita. Akibatnya boleh menjadi drastik, daripada mengalami masalah kemandulan kepada penyakit-penyakit onkologi.

Tetapi, selain daripada pembedahan, tiada cara yang berkesan untuk menyelesaikan masalah tersebut. Lebih tepat lagi, hasil yang positif boleh dicapai, tetapi ia jarang terlalu ketara atau mempunyai kesan yang berpanjangan. Berkaitan dengan pembedahan, seperti mana-mana campur tangan yang melibatkan pembedahan, ia mempunyai banyak kesan sampingan, manakala risiko komplikasinya adalah tinggi.

Apa di dalamnya? Krim bustelle semasa hamil. Berapa harga krim bustelle?

Krim Bustelle tidak mempunyai sebarang kesan sampingan. Ini adalah mungkin disebabkan oleh salah satu daripada bahan-bahannya, iaitu sejenis  tumbuhan yang dikenali sebagai Pueraria Mirifica. Ia boleh didapati di negara Thailand. Ia bukanlah sejenis hormon engan sendirinya, tetapi ia mengandungi bahan yang menyumbang kepada pengeluaran hormon estrokrim bustelle malaysiagen wanita. Ia juga dikenali sebagai “Kwao Krua Kao” di Thailand. Penduduk yang tinggal di kawasan-kawasan di mana tumbuhan ini tumbuh kelihatan lebih muda, dan bilangan kes kanser di kawasan tersebut adalah jauh lebih rendah.

Ini menjadi asas kepada kesan menakjubkan krim tersebut: Kulit payudara menjadi tegang, payudara lebih berisi, dan saiznya juga meningkat. Dan semua ini berlaku secara semula jadi, tanpa mengganggu proses fisiologi badan.

Krim ini juga mengandungi minyak pati ros, sejenis bahan kosmetik terkenal, yang mempunyai keupayaan untuk merangsang pembaharuan sel-sel, serta menyuburkannya. Akibatnya, kulit menjadi lebih lembut dan elastik.

Salah satu komponen utama Pueraria Mirifica yang bertanggungjawab untuk kesan yang menakjubkan adalah dipanggil Deoxymiroestrol. Strukturnya adalah hampir sama dengan hormon manusia, tetapi ia bukanlah sejenis hormon. Ia meningkatkan jumlah estrogen di dalam badan, yang mana akan meningkatkan tona serta keanjalan kulit.

Deoxymiroestrol digunakan dalam perubatan untuk merawat kanser payudara pada peringkat awal. Produk penjagaan kulit yang mengandungi deoxymiroestrol juga digunakan untuk mencegah neoformasi kulit.

Hakikat bahawa Bustelle mengandungi bahan ini ditunjukkan oleh sijil antarabangsa yang dikeluarkan di 14 buah negara. Ini bermakna bahawa krim ini telah dikaji dengan teliti dan diuji untuk memastikan keselamatannya. Kajian yang dilakukan ke atas Pueraria Mirifica dan Deoxymiroestrol telah terbukti keberkesanannya dalam mencegah tumor payudara.

Peluang terakhir untuk mendapatkan diskaun 50% – 358 MYR – 179 MYR

Siapa Yang Memerlukannya?

Krim ini boleh digunakan oleh wanita untuk pelbagai matlamat yang berbeza, daripada membesarkan payudara mereka hinggalah kepada meningkatkan keanjalannya. Pengilang krim ini mencadangkannya kepada mereka yang:

  • baru menghentikan penyusuan;
  • tidak berpuas hati dengan saiz payudara mereka: yang menganggapnya terlalu kecil;
  • payudara telah kehilangan keanjalan seiring dengan usia.

Oleh kerana krim ini tidak mengandungi sebarang hormon, ia boleh digunakan dengan selamat oleh golongan wanita muda atau wanita yang tidak pernah melahirkan anak.

Seperti yang telah disahkan oleh wanita-wanita yang telah menggunakannya, hasilnya akan kelihatan selepas satu hingga empat minggu. Kesannya adalah berasaskan individu. Kesannya akan terhasil secara beransur-ansur. Hasil berpanjangan yang terbaik akan tercapai selepas beberapa kali melakukan rawatan ini.

Bagaimana untuk menggunakannya? Krim bustelle malaysia

Krim ini hanya perlu disapu pada bahagian payudara. Ia perlu digunakan dengan pergerakan urutan yang lembut daripada bawah ke atas, selama sepuluh minit. Rutin ini dilakukan dua kali sehari. Krim ini mempunyai aroma yang menyenangkan dan mudah diserap tanpa mengotorkan pakaian.

TAGS: membeli product bustelle di malaysi, imej krim besarkan payudara bustelle, krim bustelle semasa hamil, dimana nak beli bustelle krim, kedai jual krim bustelle, tempah bustelle krim, dimana nak beli bustelle krim thailand di malaysia, pengasas cream bustelle, pengedar bustelle malaysia, apakah bustelle di iktirafkan oleh kementerian kesihatan malaysia , krim bustelle dimalaysia, laman rasmi bustelle , krim bustelle boleh didapati dimana, bustelle pengedar di malaysia, macam mana nak tempa bustelle

Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + eleven =